germanshepherd.ro Totul despre Ciobanescul German

9May/16Off

Concursului de Dresaj Distractiv Pet Joy SportsVa asteptam in data de 29.05.2016 la Editia a II-a a Concursului de Dresaj Distractiv organizat de Pet Joy Sports, de la ora 12.
Ne-am gandit sa creem un eveniment unic, in care fiecare sa poata impartasi ceea ce stie sa faca patrupedul din dotare. Cu siguranta fiecare caine are un truc preferat, si fiecare stapan un truc cu care se mandreste. Si atunci why not share ☺
Si ca sa ducem totul la un nivel mai inalt, va provocam cu niste concursuri pe diferite teme:
1. Premiem catelul cu cel mai lung asteapta
2. Admiram cel mai frumos mers la pas
3. Premiem cea mai prompta chemare
4. Apreciem cel mai “exotic” truc
5. Contorizam catelul cu numarul cel mai mare de trucuri sub centura

Vrem ca totul sa se desfasoare sub egida bunei dispozitii, toata lumea sa se simta bine, si sa ne bucuram de venirea primaverii si a timpului numai bun de petrecut alaturi de companioanele noastre. Din acest motiv concursurile si activitatile sunt adresate tuturor proprietarilor de caini, fara a conta nivelul dresajului sau performantele anterioare.

La finalul celor propuse va invitam sa mai ramaneti la un schimb de pareri, pe diferite teme legate de dresaj, alaturi de instructorii nostri Iulia Lazar si Szep Bernadette.

Taxa de participare pentru unul din cele 5 concursuri este de 25 RON. Daca optati pentru mai multe (2,3,4) se achita 10 RON in plus pentru fiecare concurs ales, cu exceptia primului. Iar daca alegeti sa participati la toate taxa este 50 RON ☺

Va rugam confirmati participarea la numerele de telefon (0749210020, 0741796535) sau pe pagina de facebook Pet Joy.
Inscrierile vor putea fi facute si la fata locului insa doar in limita locurilor disponibile.

Sponsorii acestui eveniment sunt :
Servicii Publice
Pet Guru