germanshepherd.ro Totul despre Ciobanescul German

14Sep/15Off

Campionatul National de Crestere 2015Campionatul National de Crestere 2015

 

TAXE DE PARTICIPARE:
examen de Selectie – 150 ron
Campionat CNCG
– primul caine 100 ron
– al doilea si urmatorii 80 ron
– clasele de varsta intre 3 si 9 luni si veterani 60 ron

ENTRY FEES:
Korung entry – 35 euro
Romania Sieger Show:
– first dog 25 euro
– second and every other dog 20 euro
– puppies up to 9 months old & veterans 15 euro

TAXELE SE ACHITA in contul CNCG – IBAN RO24CECEIS0143RON0610744, CEC Bank Iasi

 Taxele se majoreaza cu 100% pentru nemembrii A.Ch.R.
Membrii A.Ch.R (prin Asociatii teritoriale sau Cluburi Nationale) trebuie sa faca dovada acestei calitati cu cotizatia achitata la zi.

ULTIMA ZI PENTRU INSCRIERI / LAST ENTRY DAY: 11.10.2015, ora 23.00

contact:
Campionat CNCG 2015: Alin Marian: tel. 004 0726 148221 / cncg.bucuresti@gmail.com
examen de Selectie – Korung: Stefan S. Auneanu: tel. 004 0722 543117, Edmond Stecyk 0722212184/ cncgvifor@yahoo.com – ATENTIE! documentatia necesara inscrierii la examenul de selectie trebuie trimisa pana la data de 10 octombrie! Pentru informatii suplimentare, va rugam sa il contactati pe dl. Stefan S. Auneanu si Edmond Stecyk

Pentru participarea la clasa munca, se vor prezenta in orginal documentele necesare – pedigree (cu examenul pentru displazie), consemnarea promovarii examenului IPO in carnetul de performanta, fisa de selectie (daca este cazul); Pentru orice alta clasa de arbitraj, arbitrul poate solicita prezentarea documentatiei in original, in ziua expozitiei.

Odata cu participarea la eveniment este obligatorie prezentarea carnetului de performanta pentru consemnarea rezultatului.

REGLEMENTARI VETERINARE : Proprietarii trebuie sa aiba documente valabile ce dovedesc efectuarea vaccinarilor reglemantare pentru toti cainii prezentati in incinta locatiei.

In ziua concursului arbitrul poate solicita documentele aferente in original!

Prin transmiterea prezentei fise de înscriere, proprietarul declara in mod irevocabil ca este de acord cu cuantumul taxelor de înscriere mentionate în fisa de înscriere si se obliga să achite taxele, cel mai târziu în ziua concursului chiar si în cazul în care câinele nu va fi prezent la concurs.

In caz de suspendare a expozitie din cauze de forta majora taxele de inscriere nu se vor returna si vor fi folosite pentru acoperirea cheltuielior de organizare angajate.

Evenimentele  se desfasoara in conformitate cu regulamentele F.C.I. si A.Ch.R.

Odată cu înscrierea, participantul declară ca a luat la cunostintă de prevederile Regulamentului de desfăsurare a concursului, obligându-se să le respecte. Organizatorul nu este responsabil de eventualele daune cauzate de caini sau cainelui participantului. Participantul este singurul responsabil al daunelor provocate de cainele sau.

Organizatorul îsi rezervă dreptul de a modifica anumite elemente de organizare a evenimentului.

cncg2015

Campionatul National de Crestere 2015